saaremaa

Mehhiko MM-rallil laupäevast võistluspäeva neljandalt kohalt alustanud Ott Tänak tõusis päeva lõpuks teiseks. Rahvusvahelise autospordiliidu otsusega pühapäeval enam rajale ei tulda.

Laupäevasel avakatsel ei olnud vastaseid kuuekordsele maailmameistrile Sebastien Ogier'le, kes oli teist aega näidanud Ott Tänakust 8,2 sekundit kiirem. Et Elfyn Evans kaotas eestlasele neljandana 1,6 sekundit, tõusis Tänak kolmandaks.

Päeva teisel katsel startis Thierry Neuville vahetult enne Tänakut, et talle teed puhastada. See tõi ka kasu, sest eestlasel õnnestus vahet Evansiga suurendada ja teisel kohal oleva Teemu Sunineniga oluliselt vähendada. Hoolduspausile minnes kaotas Tänak liidrile Ogier'le 34,9 sekundit, Suninen jäi 6,6 sekundi kaugusele. Päeva viimase pika katsega suutis eestlane soomlase kinni püüda ja tõusis teiseks.

Enne õhtuse osa algust hakkasid levima uudised, et koroonaviiruse tõttu jäetakse pühapäevane võistluspäev ära ning ralli lõppeb laupäevaste kiiruskatsete järel. Hiljem andsid korraldajad sellele pressikonverentsil ka ametliku kinnituse. Et läbiti vähemalt 75 protsenti algselt kavas olnud distantsist, jagatakse sõitjatele välja täispunktid. Küll jäi Mehhikos seekord sõitmata punktikatse.

Allikas: ERR

Pin It

Statistika

1.png8.png1.png1.png0.png9.png0.png
Täna1471
Eile1725
Sel nädalal4820
Selles kuus36189
Kokku1811090

  • IP: 3.17.150.163
  • Brauser Unknown
  • Brauseri versioon
  • Operatsioonisüsteem Unknown

TOIMETAJA VALIK

Uudiskiri

Liituge meie uudiskirjaga

Tellige uudiskiri oma postkasti ja saage lisateavet meie toodete ja teenuste kohta.